Húsvéttól hétvégente is kinyitjuk a pinceajtókat, várunk minden kedves borvásárlót, kóstolni vágyót, érdeklődőt a Borkertünkbe!

Foglaljon Vendégházunkba 5 éjszakára szállást a weboldalon vagy közvetlen e-mailen keresztül, és legyen vendégünk egy borkóstolásra! Itt tartózkodása alatt borkóstoló programon vehet részt ingyenesen minden vendégünk.

Speciális kóstolóval is készülünk ebben az időszakban. Vegyen részt 6+1 tételes Olaszrizling kóstolónkon, ahol a friss 2016-os Olaszrizling kóstolása után megízlelheti a 2015-ös év hat dűlőszelektált tételét. Mind-mind egyedi karakterű tétel, amelyek kóstolása során beleláthat a borbarát a termőhelyek, talajok közötti hatalmas különbségekbe.

Borkóstoló

Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége és a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik! A kóstoló minden esetben a boros pince meglátogatásával kezdődik, ahol megismerkedünk a borvidékkel és a technológiával. Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borainak bemutatása történik olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

TOVÁBB >

Borkóstoló

Tematikus borbemutatóinkra várjuk a borértő, borkedvelő, a borok csodálatos világával még csak ismerkedő borbarátokat.

Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik! 6-8 soros és prémium kóstolókkal várjuk vendégeinket, melyek időtartalma 1,5-től 3 órát is igénybe vehet a kiválasztott borsor függvényében. Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borainak bemutatása olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Figula Borbár

Borbárunkban várjuk azokat az egyéni- és csoportos vendégeket, akik a nyüzsgő füredi parti sétány közvetlen szomszédságában szeretnék kóstolni borainkat.

Nyitvatartás téli időszakban pénteken és szombaton 14:00-22:00, vasárnap 12:00-20:00 óráig.
TOVÁBB >

borterasz_uj

Hírek