Forgalomba került a Figula 3 2016-os évjárata! A legkönnyebb vörösborunkat idén is a Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc-Merlot hármas alkotja, tökéletes kiegészítője a nyár esti beszélgetéseknek.

A vörösborok kedvelőinek más újdonsággal is készülünk. Forgalomba kerül a 2015-ös évjárat két Merlot-ja, egy tihanyi Merlot válogatás és a már jól megszokott Margya dűlő termése Dörgicséről. Országosan szeptembertől lesz elérhető, azonban a Merlot szerelmesei a pincénél, a Borbárunkban és a balatonfüredi Bortársaság boltjában már hozzáférhetnek júliustól!

Borkóstoló

Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége és a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik! A kóstoló minden esetben a boros pince meglátogatásával kezdődik, ahol megismerkedünk a borvidékkel és a technológiával. Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borainak bemutatása történik olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

TOVÁBB >

Borkóstoló

Tematikus borbemutatóinkra várjuk a borértő, borkedvelő, a borok csodálatos világával még csak ismerkedő borbarátokat.

Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik! 6-8 soros és prémium kóstolókkal várjuk vendégeinket, melyek időtartalma 1,5-től 3 órát is igénybe vehet a kiválasztott borsor függvényében. Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borainak bemutatása olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Figula Borbár

Borbárunkban várjuk azokat az egyéni- és csoportos vendégeket, akik a nyüzsgő füredi parti sétány közvetlen szomszédságában szeretnék kóstolni borainkat.

Nyitvatartás:

Vasárnap-Csütörtök:12:00-22:00

Péntek-Szombat: 12:00-0:00
TOVÁBB >

borterasz_uj

Hírek