Esküvő

Sokan ismerjük azt a pillanatot, amikor megérkezünk a Balatonhoz és megcsillan a tó vize, hogy régi jó ismerősünket látjuk viszont. Legtöbbünk számára megmaradt ugyanannak a csodának, mint amikor elsőként találkoztunk vele - megérkezésnek, hazatérésnek, valahová gyerekkorunk legszebb emlékei közé. Ettől tökéletesebb helyet nem lehet elképzelni életünk egyik legfontosabb pillanata számára, az örökké tartó IGEN kimondására.

A Nagy Naphoz biztosítani tudjuk Önöknek:

  • esküvői helyszín, ahol akár 150 fő is elfér a fedett teraszon, így tavasztól őszig alkalmas a rendezvény lebonyolítására
  • polgári szertartás helyszíne, anyakönyvvezető kitelepülésével - mindez páratlan balatoni panorámás környezetben Balatonfüreden
  • ételek és italok széles választéka, a menü kialakítása során egyedi igények figyelembe vétele
  • nagy méretű zárt parkoló a vendégeknek
  • 16 fős vendégház a terasz mellett a közeli rokonok, barátok számára
  • lehetőség ital, sütemény, torta behozatalára, a szükséges eszközök biztosítása a szervírozáshoz
  • rugalmas kondíciók az Ifjú Pár számára, amelyhez mi biztosítjuk a helyszínt és az ételeket, italokat, kedves személyzetet, a továbbiak az Önök képzeletére, fantáziájára van bízva, hogy úgy alakuljon a Nagy Nap mint ahogy azt megálmodták
  • 24 órás kizárólagos helyszínhasználat 
  • partnereink segítenek a felmerülő feladatoknál, legyen szó személyszállításról vagy díszítésről

Balatonfüreden élő esküvőszervező vagyok, aki több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik az esküvők tervezésében és lebonyolításában, nagy hangsúlyt helyezve  a Balaton környékének lenyűgöző hangulatára.
Szakértelmem és kreativitásom segítségével a párok álmaikat valósítom meg, egyedülálló és emlékezetes esküvők létrehozásával a Balaton partján vagy a tó körüli borvidéken. Kiemelkedő figyelmet fordítva a részletekre, és mindig a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtva az ügyfeleimnek. Kiváló kapcsolatokkal rendelkezem a környékén élő legjobb szolgáltatókkal, így biztosítva, hogy az esküvők tökéletesek lehessenek.  Ügyfeleim igényei és álmai alapján tervezem meg személyre szabottan az esküvőt. Célom, hogy segítségemmel a párok balatoni esküvői álma valóra váljon.

Józsa-Dézsi Emese - Figula birtok esküvőszervezője

 

 

Esküvő ajánlat a figulapinceszet@figula.hu  e-mail címen kérhető

Egyedi kérések, kívánságok teljesíthetőek, személyre szabott ajánlattal állunk rendelkezésre. Tekintse meg személyesen ezt a csodálatos helyszínt!

Rólunk mondták

Az esküvőnk megtervezésénél sok-sok tanácsot és segítséget kaptunk a pincészet munkatársaitól, és a lebonyolításban is végig mellettünk voltak. Nyitottak voltak kéréseinkre, kívánságainkra és igyekeztek mindent megoldani. A borok és a vacsora minősége kifogástalan volt. Minden úgy sikerült ahogy szerettük volna! Köszönjük!!

Lilla&Gábor

Nagyon elégedettek voltunk a helyszínnel, több volt, mint tökéletes! Mindent nagyon köszönünk!

Flóra&Gáspár

Egy hét elteltével is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni az esküvői fogadásról. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a kedvességet, a professzionalizmust, a szellemiséget, a rugalmasságot, tényleg mindent. A vendégekkel egyetértésben mi is úgy gondoljuk, hogy csodálatos helyszínen, rendkívül kedves, figyelmes, türelmes személyzettel, mindenki által dicsért fergeteges ételekkel és italokkal tudtunk ünnepelni. Soha nem felejtjük el. Mégegyszer hálásan köszönünk mindent.

egy füredi Ifjú Pár

KapcsolatÉrdeklődés

 

 

 

 

Kövessen minketA közösségi médiában

Értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről, eseményeinkről, akcióinkról!

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj kedvezményeinkről és eseményeinkről!