Borkóstoló

Borbemutatóinkra várjuk a borértő, borkedvelő, vagy a borok csodálatos világával még csak ismerkedő borbarátokat. Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik!  Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borainak bemutatása történik olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Bővebben

Esküvő

Ha egyedi, kizárólagos helyszínt keres a nagy eseményhez, akkor a Figula Borkert a tökéletes választás! Varázslatos panoráma, meghitt környezet és kiváló Figula borok.

Bővebben

Rendezvényhelyszínek

A pincészetünk a balatonfüredi Meleghegyen lehetőséget nyújt akár 150 fő elhelyezésére is, így tudjuk vállalni céges rendezvények vagy családi összejövetelek, esküvők lebonyolítását is

Bővebben

Figula Vendégház

Balatonfüredi vendégházunkban hat franciaágyas szoba mellett egy négyszemélyes családi szoba található.

Bővebben

Bordoma Vendégház

Balatonszőlősi Bordoma vendégházunkban saját konyhával és fürdőszobával rendelkező apartmanok állnak a vendégek rendelkezésére.

Bővebben

Borkert

Azon vendégeink számára, akik nyáron kötetlenül szeretnének borozgatni egy tölgyfa árnyékában, csodálatos balatoni panoráma mellett, a borkertünk tökéletes úti cél lehet. A pincészet közvetlen közelében várjuk szeretettel a kikapcsolódni vágyókat!

Bővebben

Kövessen minketA közösségi médiában

Értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről, eseményeinkről, akcióinkról!