Hírek
Együttműködés a Stand étteremmel2025-12-05
Szoros együttműködés a két Michelin csillagos Stand étteremmel
Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarország egyik két Michelin csillagos étterme, a Szepsy, a Sauska és a St. Andrea mellett, bennünket is kiválasztott a SrandArt kollekció megalkotásához.

"A Standban hiszünk abban, hogy a bor nem kísérő, hanem alkotótárs. Ezért négy kivételes hazai borászattal – Szepsy, Sauska, St. Andrea és Figula – közösen álmodtuk meg a StandArt kollekciót: borokat, amelyek a Stand ízeire és szellemiségére hangolva születtek. Az alapkoncepció már a borászatok kiválasztásánál is az volt, hogy a legkiemelkedőbb hazai régiók borait vonultassuk fel, különös hangsúlyt helyezve a magyar fajtákra és házasításokra. Olyan borászokkal dolgoztunk együtt, akik a saját régiójukban az adott fajtával vagy házasítással világszinten is kiemelkedőt alkotnak.
A közös munka nemcsak gondolatok és ideák mentén valósult meg: csapatunk – köztük sommelier kollégáink – aktívan részt vettek a borok megalkotásának folyamatában, a pincékben, a hordók mellett, a döntéseknél.
Így született meg valami, ami egyszeri és megismételhetetlen: a bor és a gasztronómia találkozása, ahogyan a Standban gondoljuk." - Stand étterem
