Borkóstoló

Borbemutatóinkra várjuk a borértő, borkedvelő, vagy a borok csodálatos világával még csak ismerkedő borbarátokat. Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik!  Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borainak bemutatása történik olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.
TOVÁBB >

szolgaltatasok_borkostolo_kocka
szolgaltatasok_borkostolo_kocka

Vendégház

Balatonfüredi vendégházunkban öt franciaágyas szoba mellett egy kétágyas szoba és egy négyszemélyes lakosztály található. Az épület 2016-ban lett teljeskörűen átalakítva és felújítva. Minden szoba légkondicionált, saját fürdővel és borhűtővel rendelkezik. A nagy kert garantálja a tökéletes kikapcsolódást a borospince közvetlen közelében, ahol lehetőség van elfogyasztani egy jó pohár rizlinget a diófák árnyékában. Ez az idilli környezet a városközponttól csak pár száz méterre található.
TOVÁBB >

Borbár

Borbárunkban várjuk azokat az egyéni és csoportos vendégeket, akik a nyüzsgő Füreden a parti sétány közvetlen szomszédságában szeretnék kóstolni borainkat. Egész évben nyitva vagyunk, hogy aki télen látogat a Balatonhoz, annak se kelljen nélkülöznie a jó borok társaságát!
TOVÁBB >

szolgaltatasok_borbar_kocka
szolgaltatasok_borbar_kocka
szolgaltatasok_borterasz_kocka

Borkert

Azon vendégeink számára, akik nyáron kötetlenül szeretnének borozgatni egy tölgyfa árnyékában, csodálatos balatoni panoráma mellett, a borteraszunk tökéletes úti cél lehet. A pincészet közvetlen közelében várjuk szeretettel a kikapcsolódni vágyókat! Igény esetén a pincét is megtekinthetik, illetve hidegtálakat, pogácsát tudnak fogyasztani egy hideg pohár bor vagy fröccs mellett.

IDEIGLENESEN ZÁRVA
TOVÁBB >