Borkóstoló

Tematikus borbemutatóinkra várjuk a borértő, borkedvelő, a borok csodálatos világával még csak ismerkedő borbarátokat.

Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik! 6-7 soros és prémium kóstolókkal várjuk vendégeinket, melyek időtartalma 1,5-től 3 órát is igénybe vehet a kiválasztott borsor függvényében. Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borait mutatjuk be olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Bemutatóink mellé pogácsát, sajtot és szódavizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve melegétellel is tudunk készülni, vagy akár három fogásos borvacsorával. Aktuális ételválasztékunkról érdeklődjön e-mail vagy telefon elérhetőségünkön. Igény esetén a program végén kóstolható pincészetünk saját pálinkája is.

Borbemutató programunk a Balatonfüred-Csopaki borvidék általános bemutatásával kezdődik, a vendégek megtekintik a pincét, megismerkednek a borkészítés technológiájával. A kóstolás három helyiségben történhet, amelyek 30, 40, illetve 60 fő befogadására alkalmasak.

Árajánlat kéréséhez kérjük keressenek a figulapinceszet@figula.hu e-mail elérhetőségen, vagy a +36 30 662 4332-es telefonszámon.

Figula Pincészet

Pincészet: H-8230 Balatonfüred, Meleghegy (Csárda utca vége)
GPS: 17° 52’8.73″; 46° 57′ 58.62 ”
Mobil: +36 30 662 4332
E-mail: figulapinceszet@figula.hu