A pincénél a szokásos nyitva tartással várjuk a borvásárlókat:

(Borkóstolóra időpont egyeztetés szükséges)

Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:00
Szombat: 11:00 – 19:00
Vasárnap: zárva

Opening hours at the wine shop:

(For a wine tasting please contact us to make an appointment)

Monday – Friday: 8:00 – 16:00
Saturday: 11:00 – 19:00
Sunday: CLOSED

Borkóstoló

Állandó nyitva tartásunk nincs, így a borkóstoló program foglalásához és kialakításához időpont egyeztetés szükséges. A kóstoló minden esetben pincelátogatással kezdődik, ahol megismerkedünk a borvidékkel és a technológiával. Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borainak bemutatása történik olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

TOVÁBB >

Borkóstoló

Tematikus borbemutatóinkra várjuk a borértő, borkedvelő, a borok csodálatos világával még csak ismerkedő borbarátokat.

Állandó nyitvatartásunk nincs, így az időpontok, a programok mélysége, a kóstolni kívánt borok számának egyeztetése szükségeltetik! 6 boros és prémium kóstolókkal várjuk vendégeinket, melyek időtartalma 1,5-től 3 órát is igénybe vehet a kiválasztott borsor függvényében. Prémium borok kóstolóján pincészetünk legszebb, többszörösen díjnyertes borait mutatjuk be olyan ritkaságokkal, amelyek kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.

Figula Borbár

Borbárunkban várjuk azokat az egyéni- és csoportos vendégeket, akik a nyüzsgő füredi parti sétány közvetlen szomszédságában szeretnék kóstolni borainkat.

TOVÁBB >

Figula Köves 2016

A londoni Decanter World Wine Awards az egyik legrangosabb, legnagyobb borverseny a világon. A 2018-as évben közel 17 ezer tételt kóstolt a szakértőkből álló bizottság, ahol Magyarországról négy bor is Platinum éremmel gazdagodott. A verseny történetében először magyar száraz fehérborként 97 pontot kapott a Köves házasításunk.

TOVÁBB >

Figula Köves 2016

A londoni Decanter World Wine Awards az egyik legrangosabb, legnagyobb borverseny a világon. A 2018-as évben közel 17 ezer tételt kóstolt a szakértőkből álló bizottság, ahol Magyarországról négy bor is Platinum éremmel gazdagodott. A verseny történetében először magyar száraz fehérborként 97 pontot kapott a Köves házasításunkat.

TOVÁBB >

Hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

FIGULA VIDEÓK